Werkvoorbereiding

Nadat er gezamenlijk gekeken is naar de kwalitatief en economisch beste oplossing voor wat betreft de constructieve maatstaven van uw project, kan de werkvoorbereiding beginnen.

Onze tekenaars beginnen met het opzetten van een ankerplan aan de hand van de bouwkundige tekeningen. Het ankerplan kan door ons worden uitgezet en eventueel worden nagemeten met behulp van de Total Station. Deze service bieden wij aan om de faalkosten op de bouwplaats tot het minimum te beperken. Eventuele afwijkingen van de ingestorte ankers worden aan het licht gebracht en kunnen tijdig gecorrigeerd worden.

Na goedkeuring van het ankerplan gaan wij verder met het opzetten van de staaltekeningen waarbij wij gelijk onze expertise gebruiken wat betreft de details van betonpanelen, dakbeplating, wandbeplating, deuren en licht- en ventilatienokken. Nadat deze tekeningen zijn goedgekeurd, worden hiervan werktekeningen en productiebestanden gemaakt. Deze productiebestanden worden in een batchprogramma ingevoerd, hetgeen resulteert in bestellijsten met een zo laag mogelijk afvalpercentage. Waarna het materiaal uiteindelijk volgens planning geleverd kan worden.

 

Twitter

Bincx B.V.

De Bonkelaar 7
3774 SB Kootwijkerbroek


+31 (0)342 44 44 40

@  info@bincx.nl

Copyright Van den Brink Montage 2020