Renovatie

Naast de nieuwbouw van agrarische en industriële projecten is BINCX ook het juiste adres voor complete dak- en wandrenovatie. Behalve een mooier aanzicht van het gebouw, kan er door renovatie een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd.

Wij kunnen het complete traject voor u verzorgen. In geval van asbest kunnen wij de asbestinventarisatie en de benodigde vergunningen regelen, het asbest saneren en afvoeren en de nieuwe dak en/ of wandbeplating leveren en monteren. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de verschillende subsidiemogelijkheden zodat wij u daarin kunnen adviseren.

Doordat wij na het saneren van het oude dak aansluitend het nieuwe dak monteren, wordt eventueel oponthoud tot een minimum beperkt.

De voordelen:

  • Het gehele traject in één hand
  • Wij vervangen zowel asbesthoudende als asbestvrije dak- en wandbeplating
  • Demontage en montage door vakkundig personeel met behulp van modern materieel
  • Eventueel benodigde aanpassingen aan de constructie kunnen wij gelijk meenemen
  • Kennis en ervaring in het toepassen van geïsoleerde en ongeïsoleerde dak en wandbeplating zoals golfplaten, sandwichpanelen, damwand profielplaten, lichtplaten en licht- en ventilatienokken

Heeft u vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bel naar 0342-444 440 of stuur een email aan calculatie@bincx.nl

Klik hier voor renovatievoorbeelden

Twitter

Bincx B.V.

De Bonkelaar 7
3774 SB Kootwijkerbroek


+31 (0)342 44 44 40

@  info@bincx.nl

Copyright Van den Brink Montage 2020